tag:blogger.com,1999:blog-5147953831992927291.post1589706091061953155..comments2022-06-15T20:13:57.324+01:00Comments on Poznańskie Papu: Made in China...czyli Syndrom chińskiej restauracji.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/03950598801309044132noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5147953831992927291.post-86247436394756592822016-07-18T18:53:22.827+01:002016-07-18T18:53:22.827+01:00Dziwne, że komentując nie potrafisz się nawet podp...Dziwne, że komentując nie potrafisz się nawet podpisać. <br />A zapomniałam, że bloger kulinarny musi być nieomylny, bo to znawca nawet na medycynie musi się znać.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03950598801309044132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5147953831992927291.post-80753242780397161682016-07-06T07:50:16.663+01:002016-07-06T07:50:16.663+01:00Glutaminian sodu stosowany w oryginalnej kuchni ch...Glutaminian sodu stosowany w oryginalnej kuchni chińskiej nie jest pochodzenia chemicznego. Oryginalnie pozyskiwany jest z wodorostów. <br />Dziwne, że nie wie tego blogerka kulinarna...Anonymousnoreply@blogger.com